PRAVILA I DOZVOLE ZA SNIMANJE IZ ZRAKA

Iako površnim pogledom ne izgleda tako, ali svaka pa i najmanja bespilotna letjelica (tzv. dron) sudionik je zračnog prometa. U tom smislu svaki profesionalni operator bespilotnog zrakoplova mora osigurati uvjete kako svojim letom ne bi ugrozio ljude i imovinu. Sve naše aktivnosti radimo isključivo sukladno zakonu, pa tako naše letjelice imaju sva potrebna odobrenja i suglasnosti. Naši rukovatelji iskusni su piloti (i ne samo u sferi bespilotnih zrakoplova), te imaju sva potrebna ovlaštenja i dozvole. Sigurnost nam je na prvom mjestu, te s najvećom pažnjom pristupamo svakom novom projektu.

U svrhu poštivanja svih zakonskih propisa i postizanja maksimalne sigurnosti, redovito surađujemo sa svim relevantnim institucijama:

CCAA-hrvatska-agencija-za-civilno-zrakoplovstvo
DGU-drzavna-geodetska-uprava
ministarstvo obrane
ksl-krila-kvarnera
Znate li da je praktički za svaki let dronom odnosno svako snimanje iz zraka potrebno imati odgovarajuće odobrenje. U protivnom krši se nekoliko zakonskih odredbi za koje su predviđene visoke kazne. No ne brinite, mi o tome vodimo računa i rješavamo svu potrebnu administraciju. Na vama je samo da nam kažete što i kako želite snimiti (ili vas mi o tome možemo savjetovati).